Vlissinger aangehouden na mishandeling in Kasteelstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 27-jarige inwoner van Vlissingen is gisteravond aangehouden nadat hij in de Kasteelstraat een 26-jarige Middelburger zou hebben mishandeld.

Rond 20.00 uur fietste de Middelburger over de Kasteelstraat en werd hij naar eigen zeggen in elkaar geslagen. Dit zou mogelijk te maken hebben met een financieel geschil. De verdachte ging ervandoor. Hij kon in de Beckerstraat aangehouden worden. Agenten herkenden zijn maatje, een 34-jarige Vlissinger, als de man die gesignaleerd stond voor mogelijke betrokkenheid bij de recente brandstichting in de Hobeinstraat. In de Verkuijl Quakkelaarstraat werd ook deze man aangehouden.

- Advertentie -

Het slachtoffer liep enkele pijnlijke plekken op, aldus de politie, maar raakte niet gewond. Op de hoek van de Kasteelstraat en de Scheldestraat zette een agent zijn fiets in een politiebus. Slachtoffer en rijwiel werden naar het bureau aan de Breestraat gebracht. De man deed aangifte.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter vliegt naar Vlissingen na ongeluk in woning
Volgend artikelZwaar vuurwerk richt schade aan bij woning in Ahornstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).