Traumahelikopter vliegt naar Vlissingen na ongeluk in woning

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Na een tragisch voorval in een woning aan de Bloemenlaan is vanavond de traumahelikopter uit Rotterdam ingezet.

De eerste ambulance die om 20.34 uur werd opgeroepen, reed zonder sirene over de Nieuwe Vlissingseweg. Bij het inslaan van de President Rooseveltlaan gingen de zwaailichten aan. Verderop klonk de sirene. De situatie bleek ernstiger dan aanvankelijk gedacht, een tweede ambulance kwam met spoed ter plekke, om 20.48 uur werd het Mobiel Medisch Team (MMT) ingeschakeld.

De traumahelikopter landde bij de Hercules Segherslaan. Daarvandaan reden twee MMT-specialisten naar de ambulance met het jeugdige slachtoffer op de Bloemenlaan. Vrij snel bleken de medische inspanningen niet het gewenste resultaat te hebben. De verslagenheid bij direct betrokkenen was groot. Na een half uur keerde de helikopter terug naar Rotterdam.

Vorig artikelVlissinger aangehouden op verdenking van brandstichting Hobeinstraat
Volgend artikelVlissinger aangehouden na mishandeling in Kasteelstraat
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier