Douane vindt voor 3,6 miljoen euro aan cocaïne in haven Vlissingen

De 72 kilo cocaïne tussen de bananen. © Foto: Douane
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN-OOST – Afgelopen woensdag troffen douaniers in een loods in de haven van Vlissingen 72 kilo cocaïne aan. De verdovende middelen zaten verborgen tussen een zending bananen uit Ecuador. De straatwaarde is ruim 3,6 miljoen euro.

Na een gerichte selectie door het Douane landelijk Tactisch Center is met speurhonden de loods in het haven gebied onderzocht. Nadat een speurhond aansloeg, is de zending fysiek gecontroleerd en troffen de douaniers in totaal 72 kilo cocaïne aan.

- ADVERTENTIE -

De verdovende middelen zijn in beslag genomen en vernietigd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!