Wielrenner zwaargewond bij trainingswedstrijd Vlissingen-Oost

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – Een 30-jarige wielrenner is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij tegen een lichtmast is aan gefietst tijdens een trainingswedstrijd. Het voorval gebeurde op het Cobelfret-terrein

De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag omstreeks 14.15 uur met spoed opgeroepen voor een gewonde wielrenner op het Cobelfret-terrein aan de Ritthemsestraat. De wielrenner, die meedeed aan een trainingswedstrijd, was tegen een lichtmast was aangebotst en raakte zwaargewond. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen maar de komst daarvan bleek niet noodzakelijk te zijn.

- Advertentie -

De EHBO’ers op het terrein hebben de 30-jarige renner uit Borsele naar de ambulance gebracht waarop de ambulancedienst hem heeft meegenomen naar het ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelAfgebroken tak blokkeert deel van weg in Vlissingen
Volgend artikelWielrenner gewond na aanrijding met auto op Oude Veerhavenweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.