Wielrenner zwaargewond bij trainingswedstrijd Vlissingen-Oost

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN-OOST – Een 30-jarige wielrenner is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij tegen een lichtmast is aan gefietst tijdens een trainingswedstrijd. Het voorval gebeurde op het Cobelfret-terrein

De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag omstreeks 14.15 uur met spoed opgeroepen voor een gewonde wielrenner op het Cobelfret-terrein aan de Ritthemsestraat. De wielrenner, die meedeed aan een trainingswedstrijd, was tegen een lichtmast was aangebotst en raakte zwaargewond. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen maar de komst daarvan bleek niet noodzakelijk te zijn.

De EHBO’ers op het terrein hebben de 30-jarige renner uit Borsele naar de ambulance gebracht waarop de ambulancedienst hem heeft meegenomen naar het ziekenhuis.

Vorig artikelAfgebroken tak blokkeert deel van weg in Vlissingen
Volgend artikelWielrenner gewond na aanrijding met auto op Oude Veerhavenweg
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier