Afgebroken tak blokkeert deel van weg in Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De brandweer heeft vrijdag aan het einde van de middag een afgebroken tak opgeruimd. De tak versperde een deel van de Burgemeester van Woelderenlaan.

Om iets voor 18.00 uur kam de tak, die vast zat een een boom van zeker 25 meter, naar beneden. De tak kwam voor een deel terecht op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Burgemeester van Woelderenlaan.

Brandweermensen hebben de tak in kleine stukken gezaagd en opgeruimd. Tijdens het incident was de kruising voor een groot deel afgesloten. Handhavers van de gemeente hebben het verkeer ter plekke geregeld.

Vorig artikelScooters raken elkaar bij Sloebrug
Volgend artikelWielrenner zwaargewond bij trainingswedstrijd Vlissingen-Oost
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier