© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vrijdag aan het einde van de middag een afgebroken tak opgeruimd. De tak versperde een deel van de Burgemeester van Woelderenlaan.

Om iets voor 18.00 uur kam de tak, die vast zat een een boom van zeker 25 meter, naar beneden. De tak kwam voor een deel terecht op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Burgemeester van Woelderenlaan.

- ADVERTENTIE -

Brandweermensen hebben de tak in kleine stukken gezaagd en opgeruimd. Tijdens het incident was de kruising voor een groot deel afgesloten. Handhavers van de gemeente hebben het verkeer ter plekke geregeld.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelScooters raken elkaar bij Sloebrug
Volgend artikelWielrenner zwaargewond bij trainingswedstrijd Vlissingen-Oost
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier