Auto crasht op Koudekerkseweg, inzittenden nemen de benen

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie zoekt de inzittenden van een personenwagen die vannacht over de kop sloeg op de Koudekerkseweg.

Omstreeks kwart voor twee veroorzaakte de Mercedes een behoorlijke ravage vanaf de verkeerslichten bij de watertoren tot aan de ingang van appartementencomplex d’Orangerie. Bij de kruising sneuvelde ondermeer een verkeersbord en bleef het rechtervoorwiel van de Mercedes achter. Verderop bij de ingang van d’Orangerie kwam het voertuig op zijn kop tot stilstand.

Getuigen zagen de inzittenden, vermoedelijk drie mannen, wegrennen naar het park tegenover het ziekenhuis. De politie heeft daar gezocht met een hond, voor zover bekend zonder iemand te vinden.

Tot de 112-melders behoorden enkele bewoners van d’Orangerie. Omdat ze vanuit hun woningen niet konden zien of er slachtoffers in de gecrashte auto zaten, kwamen behalve de politie ook brandweer en ambulancedienst naar de plek van het ongeval. Al snel bleek de auto verlaten. In het voertuig lagen twee kleine gascilinders.

De politie sloot de Koudekerkseweg af tussen de Badhuisstraat en de Sottegemstraat. Rond half vier nam bergingsbedrijf Kuzee de zwaar beschadigde auto mee.

Vorig artikelKNRM sleept jacht met motorproblemen
Volgend artikelMan (22) aangehouden na stelen fiets
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier