Vrouw geslagen bij poging straatroof

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Op de kruising van de Bloemenlaan met de President Rooseveltlaan heeft zaterdagavond een man geprobeerd om de tas van een fietsster te stelen.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur. Een man dwong een vrouw (47) uit Vlissingen om te stoppen. Hij sloeg haar flink en probeerde haar tas af te pakken. Het slachtoffer wist dit te voorkomen en vluchtte. Ze deed aangifte bij de politie, die startte een onderzoek. De vrouw ging met haar verwondingen naar een huisartsenpost.

- ADVERTENTIE -

Het signalement van de dader is: een man van ongeveer 21 jaar met een donker getinte huidskleur en lang donker kroeshaar. Hij reed op een witte scooter en droeg geen helm. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844.

- ADVERTENTIE -