Vrouw geslagen bij poging straatroof

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de kruising van de Bloemenlaan met de President Rooseveltlaan heeft zaterdagavond een man geprobeerd om de tas van een fietsster te stelen.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur. Een man dwong een vrouw (47) uit Vlissingen om te stoppen. Hij sloeg haar flink en probeerde haar tas af te pakken. Het slachtoffer wist dit te voorkomen en vluchtte. Ze deed aangifte bij de politie, die startte een onderzoek. De vrouw ging met haar verwondingen naar een huisartsenpost.

- Advertentie -

Het signalement van de dader is: een man van ongeveer 21 jaar met een donker getinte huidskleur en lang donker kroeshaar. Hij reed op een witte scooter en droeg geen helm. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto’s en scooter in botsing op President Rooseveltlaan
Volgend artikelScooterrijdster lichtgewond na aanrijding met personenauto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.