Auto’s en scooter in botsing op President Rooseveltlaan

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Twee automobilisten en een scooterrijder zijn vanavond betrokken geraakt bij een botsing op de President Rooseveltlaan. Bij het ongeval raakte één iemand gewond.

De hulpdiensten zijn vanavond rond 20.30 uur met spoed uitgereden naar een ongeval met letsel op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Een bestuurder van een scooter werd vermoedelijk aangereden nadat hij richting het benzinestation bij sporthal de Baskensburg reed. De automobilist zag dit niet en reed de scooter aan. Een achterop gelegen auto knalde vervolgens tegen de voorste auto aan.

Een van de automobilisten werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een van de bijrijders werd verzocht om naar het ziekenhuis te gaan voor controle. De berokken partijen zijn naar de nabij gelegen parkeerplaats gereden en hebben de zaak daar verder afgehandeld.

Vorig artikelMan (22) aangehouden na stelen fiets
Volgend artikelVrouw geslagen bij poging straatroof
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier