Auto’s en scooter in botsing op President Rooseveltlaan

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee automobilisten en een scooterrijder zijn vanavond betrokken geraakt bij een botsing op de President Rooseveltlaan. Bij het ongeval raakte één iemand gewond.

De hulpdiensten zijn vanavond rond 20.30 uur met spoed uitgereden naar een ongeval met letsel op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Een bestuurder van een scooter werd vermoedelijk aangereden nadat hij richting het benzinestation bij sporthal de Baskensburg reed. De automobilist zag dit niet en reed de scooter aan. Een achterop gelegen auto knalde vervolgens tegen de voorste auto aan.

- Advertentie -

Een van de automobilisten werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een van de bijrijders werd verzocht om naar het ziekenhuis te gaan voor controle. De berokken partijen zijn naar de nabij gelegen parkeerplaats gereden en hebben de zaak daar verder afgehandeld.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (22) aangehouden na stelen fiets
Volgend artikelVrouw geslagen bij poging straatroof
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.