Vaartuig maakt water in Binnenhaven Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag ingezet nadat een vaartuig water maakte in de Binnenhaven van Vlissingen. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Even voor 15.30 uur werd de brandweer met gepaste spoed opgeroepen voor een vaartuig dat water maakte in de Binnenhaven aan de Visserijkade in Vlissingen.

De brandweer heeft met behulp van meerdere dompelpompen het water uit de boot gepompt. Ook kwam de gemeente met een dompelpomp ter plekke om de brandweer te assisteren.

Vorig artikelPolitie pakt twee personen op voor bedreiging en huisvredebreuk
Volgend artikelVier voertuigen betrokken bij botsing op Sloebrug
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

1 REACTIE

  1. Dit schip is de nummer 70 van de Zeeverkennersgroep de Watergeuzen in Vlissingen, het ruim 100 jaar oude schip (een spits van 39 x 5 meter) zou binnenkort permanent op de wal worden gezet nabij Stichting Hoogaars, naast de Lasloods.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier