Vier voertuigen betrokken bij botsing op Sloebrug

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag raakten vier voertuigen betrokken bij een ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. De Sloebrug was hierdoor tijdelijk afgesloten. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur op de Sloebrug in Vlissingen. Een personenauto botste door nog onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen. Een andere personenauto probeerde de botsing te ontwijken waardoor ook een ongeval ontstond.

- Advertentie -

Volgens de melding was er sprake van beknelling. Daarom werd naast een ambulanceteam ook de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een beknelling. Uiteindelijk moest er niemand naar het ziekenhuis gebracht worden.

De Sloeweg ter hoogte van de Sloebrug was tijdens het ongeval volledig afgesloten zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen. Tegen 14.00 uur was de weg weer open.

- Advertentie -
Vorig artikelVaartuig maakt water in Binnenhaven Vlissingen
Volgend artikelVeel brandweer voor kleine brand in carport
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.