Vier voertuigen betrokken bij botsing op Sloebrug

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmiddag raakten vier voertuigen betrokken bij een ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. De Sloebrug was hierdoor tijdelijk afgesloten. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur op de Sloebrug in Vlissingen. Een personenauto botste door nog onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen. Een andere personenauto probeerde de botsing te ontwijken waardoor ook een ongeval ontstond.

Volgens de melding was er sprake van beknelling. Daarom werd naast een ambulanceteam ook de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een beknelling. Uiteindelijk moest er niemand naar het ziekenhuis gebracht worden.

De Sloeweg ter hoogte van de Sloebrug was tijdens het ongeval volledig afgesloten zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen. Tegen 14.00 uur was de weg weer open.

Vorig artikelVaartuig maakt water in Binnenhaven Vlissingen
Volgend artikelVeel brandweer voor kleine brand in carport
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier