Slachtoffer beroving Vlissingen pakt belager hard aan

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisteravond hebben twee jonge jongens een poging gedaan om een man uit Oost-Souburg te beroven van zijn geld en telefoon. Dit gebeurde op de Prins Hendrikweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Als de man vlakbij is komt de passagier naar hem toegerend en grijpt hem bij zijn kraag. De jongen, ongeveer 16-17 jaar oud, eist zijn geld en zijn telefoon. De man wordt hierop zo boos dat hij de jongen stevig bij zijn arm pakt en hem terug naar de scooter brengt. Mogelijk iets te stevig, de jongen heeft erg veel pijn. Hij stapt achterop de scooter en die rijdt, tegen de richting in, naar de Keersluisbrug. Het slachtoffer van de poging beroving roept hem nog na dat hij maar gauw een dokter op moet zoeken.

Van de twee jongens is niet veel bekend. Ze waren allebei in donkere kleding gekleed en reden ook op een donkere scooter. Aan hun houding kon de Oost-Souburger zien dat ze mogelijk een jaar of 16-17 waren.

De man heeft aangifte gedaan, de politie is op zoek naar getuigen. Uiteraard zijn de twee jongens ook meer dan welkom om zich te melden op het politiebureau. Weet u in uw omgeving een jongeman die donderdagavond rond een uur of 18.00 ineens een pijnlijke arm heeft opgelopen? Of hebt u meer informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Dan wordt u verzocht uw informatie te delen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844).

Vorig artikelVrouw (20) aangehouden voor bankpasfraude
Volgend artikelTwee personen naar politiebureau na alcoholcontrole in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

  1. Hij had zijn arm moeten breken, dan hadden ze hem wel gevonden…het word steeds gekker, nog even en je kan helemaal niet meer op straat, zonder…
    en scooter vrienden Hier een TiP , telefoons zijn beveiligd, daar heb je NIETS aan…
    en geld hebben mensen ook niet op zak, omdat alles gepind word, zeker sinds die corona, is dat gestegen van 60% naar door de 90 %…
    Groetjes Jokko, (01-01-2022)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier