Vrouw (20) aangehouden voor bankpasfraude

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen een 20-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden. Ze wordt verdacht van bankpasfraude.

De vrouw zou met buitgemaakte bankpassen geld hebben opgenomen en goederen hebben gekocht. De passen werden eerder door een mogelijke handlanger van de vrouw bij slachtoffers meegenomen. De man deed zich daarbij voor als medewerker van de politie. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Vorig artikelBrand in stacaravan Breeweg Koudekerke
Volgend artikelSlachtoffer beroving Vlissingen pakt belager hard aan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier