Gewonde bij steekincident Draaibrugpad Oost-Souburg

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Bij een steekincident in Oost-Souburg is vanavond een jongeman gewond geraakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Via Twitter liet de politie vanavond weten dat er omstreeks 19.45 uur een steekincident heeft plaatsgevonden op het Draaibrugpad in Oost-Souburg. Eén persoon, een jongeman, is daarbij gewond geraakt en op eigen beweging naar de huisartsenpost in Middelburg gegaan. Vannacht heeft de politie een 17-jarige verdachte aangehouden in een woning in Zoutelande. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

- Advertentie -

Het incident gebeurde al eerder op de avond maar rond 21.00 uur werd de politie pas geïnformeerd over het voorval. Agenten zijn samen met een getuige naar het Draaiburgpad gegaan om onderzoek te doen. Een woordvoerder laat weten dat het slachtoffer geen ernstige verwondingen heeft opgelopen en dat de zaak onderzocht zal worden.

- Advertentie -
Vorig artikelSmokkelvesten met cocaïne gevonden in Vlissingse haven
Volgend artikelNegen auto’s vernield in omgeving centrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.