Graffiti aangebracht op politiebureaus en auto’s, politie zoekt getuigen

De aangebrachte ACAB-tag op een van de drie politieauto's. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op twee politiebureaus en drie politieauto’s zijn gisteravond ACAB-tags aangebracht. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

De graffiti-afbeeldingen zijn aangebracht op de politiebureaus in Vlissingen aan de Breestraat en in Middelburg aan de Achter de Houttuinen. Op deze zelfde locaties werden ook bij twee politieauto’s deze teksten aangebracht. Daarnaast nog op een politieauto, welke geparkeerd stond bij een politiebureau aan de Piet Heinkade. De tekst ACAB is een afkorting van de Engelse slogan All Cop(per)s Are Bastards (vertaald: Alle politieagenten zijn klootzakken).

- Advertentie -

De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over deze incidenten weten. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

- Advertentie -
Vorig artikelNegen auto’s vernield in omgeving centrum Vlissingen
Volgend artikelFietser gewond bij aanrijding Langeleenweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.