Inbraak in appartementencomplex morgen in Opsporing Verzocht

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie toont dinsdagavond in het opsporingsprogramma beelden van twee mannen, die op donderdagochtend 16 december 2021 in hebben gebroken in een appartement aan de Boulevard Bankert.

Het tweetal heeft vermoedelijk bij een van de bewoners in het complex aangebeld, en diegene wijsgemaakt dat ze een pakket kwamen bezorgen, zodat de deur werd opengedaan. Daarna is er in een appartement van een andere bewoner ingebroken. De politie hoopt dat er mensen zijn die de mannen op de beelden herkennen. In een opsporingsbericht (publicatie dinsdagavond) staan beelden en een nadere omschrijving.

- Advertentie -

De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 1 maart, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 2 maart wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.

- Advertentie -
Vorig artikelVerdachte (18) opgepakt voor schietincident Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie ontdekt werkende hennepkwekerij met 222 planten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.