Vermoedelijke inbreker (37) snel aangehouden dankzij alerte getuigen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben vannacht een vermoedelijke inbreker aangehouden. De man zou bij een horecagelegenheid aan de Oranjedijk hebben ingebroken.

Het Operationeel Centrum kreeg rond 04.35 uur een melding van een mogelijke inbraak. Agenten waren snel ter plaatse en troffen in de Emmastraat een 37-jarige Vlissinger aan. Ze controleerden de man, hij bleek inbrekerswerktuigen bij zich te hebben. Daarop is hij aangehouden.

- Advertentie -

Getuigen verklaarden twee personen gezien te hebben bij de inbraak. Een daar van had een signalement dat overeen kwam met de verdachte. Er is nog gezocht naar een tweede persoon, maar die is niet meer aangetroffen.

De verdachte is ingesloten en de politie doet verder onderzoek naar de zaak. Het is nog niet duidelijk of er tijdens de inbraak iets is gestolen.

- Advertentie -
Vorig artikelPersonenauto uitgebrand in Vlissingse wijk Paauwenburg
Volgend artikelMeerdere auto’s bekrast Commandoweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.