Wateroverlast door werkzaamheden in Oost-Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanmiddag tijdens werkzaamheden voor het aanleggen van glasvezel is mogelijk een waterleiding geraakt. Een groot gedeelte van de Vlissingsestraat staat daarom blank.

Omstreeks 15.45 uur ging mis tijdens de aanleg van glasvezel door KPN. Vermoedelijk werd tijdens het graven een waterleiding geraakt. Het incident gebeurde op de kruising van de Vlissingsestraat en de Van Turnhoutstraat.

- Advertentie -

De brandweer was kort ter plekke om te assisteren. De Vlissingsestraat is voor het verkeer afgesloten door de grote hoeveelheid water op het wegdek. Rond 16.15 uur heeft het nutsbedrijf de hoofdkraan afgesloten zodat het water gestopt is met stromen.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond na aanrijding met auto
Volgend artikelBrandweer blust brandje in woning Salvador Dalistraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.