Bestuurder (20) onder invloed en crasht tegen geparkeerde auto

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de President Rooseveltlaan botste gisteravond een auto tegen een geparkeerd voertuig. Van de bestuurder wordt bloed onderzocht vanwege vermoedelijk alcohol- en drugsgebruik.

Een auto reed rond 22.45 uur over de President Rooseveltlaan. Bij de wegversmalling nabij het Antoni Gaudipark verloor de bestuurder de controle over het voertuig. Toen de auto over een ‘varkensrug’ reed, werd deze gelanceerd en botste tegen een geparkeerde auto.

- Advertentie -

Een ambulance bracht een 20-jarige inzittende vrouw uit Middelburg voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. Tijdens een blaastest bleek dat de 20-jarige bestuurder uit Middelburg vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Agenten namen hem mee naar het politiebureau. Daar werd tevens een speekseltest afgenomen. Ook deze was positief op het gebruik van cannabis.

Een GGD-arts stelde een bloedonderzoek in. Het bloedmonster zal door een laboratorium worden onderzocht. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van deze zogenaamde beginnende bestuurder is ingevorderd.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt daders van gewelddadige beroving in het Vlissingse Westerzicht
Volgend artikelPersonenauto belandt in greppel Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.