Scooterrijder (16) met traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding

Er was veel politie aanwezig bij het ongeval. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond raakte een scooterrijder ernstig gewond door een aanrijding met een personenauto op de President Rooseveltlaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Het incident gebeurde gisteravond rond 22.00 uur op de kruising van de Bloemenlaan en de President Rooseveltlaan in Vlissingen. De scooterrijder, een 16-jarige jongen uit Vlissingen, kwam ongelukkig terecht en omstanders hielpen hem onmiddellijk.

- Advertentie -

Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De automobilist, een 34-jarige man uit Vlissingen en een passagier raakten niet gewond. Uit onderzoek bleek dat de bestuurder van de auto niet onder invloed van alcohol of andere middelen reed.

De politie gaat camerabeelden bekijken en spreekt met getuigen, zodat de toedracht vastgesteld kan worden. De twee voertuigen zijn voor onderzoek in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (36) om het leven gekomen bij bedrijfsongeval op schip
Volgend artikelBrandweer Koudekerke blust brandende bestelbus
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.