Traumahelikopter voor medische noodsituatie Tulpenlaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn aan het begin van de avond uitgerukt voor een medische noodsituatie in Vlissingen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet.

Omstreeks 18.20 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat een persoon in een woning aan de Tulpenlaan dringend medische hulp nodig had. De meldkamer stuurde twee ambulances, meerdere politie-eenheden en later ook de traumahelikopter uit Rotterdam naar de Tulpenlaan.

- ADVERTENTIE -

Uiteindelijk werd de patiënt door de hulpverleners in een vacuümmatras via de trap naar beneden gedragen en met de ambulance overgebracht naar de traumahelikopter. Deze was inmiddels geland op de parkeerplaats naast sporthal Baskensburg aan de President Rooseveltlaan.

Een arts van het mobiel medische team (MMT) voegde zich bij de patiënt in de ambulance. Deze is kort daarna met spoed vertrokken naar het ziekenhuis in Goes. Hier landde ook de traumahelikopter om de arts weer op te halen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier