Gewonden bij ongevallen in Vlissingen

De kop- en staartbotsing op de Sloeweg. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personen zijn vanmiddag gewond geraakt bij verschillende ongevallen in Vlissingen. De slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt bij verschillende ongevallen in Vlissingen. Het eerste ongeval gebeurde rond 14.50 uur op de President Rooseveltlaan nabij de kruising met de Vredehoflaan. Een scooterrijder kwam hier mogelijk ten val door losliggende tegels. De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is het fietspad afgezet.

- Advertentie -

Omstreeks 17.10 uur vond het tweede ongeval plaats op de Sloeweg net na de Sloebrug. Hier ontstond een kop- en staartbotsing tussen twee personenauto’s. De bijrijdster van de voorste auto liep door de klap letsel op. Zij is zonder spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurders hebben een blaastest moeten doen, deze was negatief. Het verkeer richting de A58 kon tijdelijk passeren over een rijstrook. Door het ongeval ontstond een flinke file tot aan de rotonde bij de Hercules Segherslaan en de Bossenburghweg. Kuzee heeft de voertuigen geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (17) aangehouden als verdachte voor schietpartij Vrijgang
Volgend artikelTraumahelikopter voor medische noodsituatie Tulpenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.