Auto’s uitgebrand op Kasteelstraat Vlissingen

© Foto: Ronald
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In de Kasteelstraat zijn vannacht meerdere auto’s uitgebrand. Een andere auto raakte flink beschadigd. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

De brandweer van Vlissingen werd vannacht om 02.40 uur opgeroepen voor een autobrand in de Kasteelstraat in Vlissingen. Eenmaal ter plaatse bleek één auto al volledig in brand te staan nabij de kruising met de Lammenstraat. Ook waren de vlammen al overgeslagen naar een naastgelegen auto. Een derde auto liep door de brand schade op aan de voorzijde maar kon nog wel rijden. Twee auto’s zijn volgens een politiewoordvoerster total loss.

- ADVERTENTIE -

Eén eigenaar aangifte gedaan van brandstichting. De politie al onderzoeken of het ook echt om brandstichting gaat. Daarom zijn vannacht diverse buurtbewoners aangesproken en zijn er verklaringen opgenomen.

© Foto: Ronald
- ADVERTENTIE -