Eén persoon gewond bij valpartijen Badhuisstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht zijn twee personen met hun fiets ten val gekomen op de Badhuisstraat in Vlissingen. Eén persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Om 03.30 uur kreeg de politie een melding van een ongeval met letsel op de Badhuisstraat in Vlissingen. Toen agenten aankwamen, bleek er een man met zijn fiets ten val te zijn gekomen nabij de kruising met de Spuikomweg en de Koudekerkseweg.

- Advertentie -

Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, raakte de man tijdens het fietsen een stoeprand en kwam hierdoor ten val. Het slachtoffer, een 55-jarige man uit Vlissingen, is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Even verderop lagen, afzonderlijk van elkaar, een jongen en een meisje in het gras. De jongen, die volgens Aalders ten val was gekomen met zijn fiets en de broer bleek te zijn van het meisje, raakte niet gewond door de val. De zus van de jongen was erg overstuur vanwege de valpartij van haar broer. “Voor het meisje is er een ambulance opgeroepen om haar weer rustig te krijgen”, aldus Aalders. Uiteindelijk kon het stel hun weg weer vervolgen.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto’s uitgebrand op Kasteelstraat Vlissingen
Volgend artikelPolitie houdt zes Roemenen aan in C&A Walstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.