Man neergestoken bij horecazaak Bellamypark, verdachte aangehouden

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man heeft vanavond steekwonden opgelopen bij een conflict in of voor een horecagelegenheid aan het Bellamypark. Een andere man, in bedrijfskleding van de zaak, is aangehouden.

Het slachtoffer had bloed aan beide benen. Hij zou diepe wonden hebben opgelopen, zo vertelde hij tegen de toegesnelde agenten, in het Engels. Toch probeerde hij weg te lopen. Op de suggestie van de agenten dat het beter was op de ambulance te wachten, riep de man: “Fuck your ambulance!” Niettemin liet hij zich even later behandelen. Het slachtoffer werd zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -

Van de horecagelegenheid was een ruit gesneuveld. Ook lag er meubilair op straat. Op enige afstand waren, naast een paar sportschoenen, veel bloedsporen zichtbaar op het wegdek.

De politie hield een man aan die kleding van de betreffende zaak droeg. Hij wordt als verdachte aangemerkt, maar wat er precies gebeurd is, zal het onderzoek moeten uitwijzen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer vermoedt opzet bij schade aan bestelbus op Piet Heinkade
Volgend artikelGestoken man Bellamypark had vernielingen gepleegd in horecazaak
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).