Man (27) gewond na steekincident Nieuwendijk Vlissingen

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie doet onderzoek naar een steekincident dat vanmorgen vroeg in Vlissingen plaatsvond. en man uit Middelburg raakte door het steekincident gewond.

Om ongeveer 05.00 uur troffen agenten het slachtoffer, een 27-jarige man uit Middelburg, aan op de Nieuwendijk. Hij bleek te zijn gestoken. De agenten verleenden eerste hulp en waarschuwden een ambulance. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen, deze kwam echter niet ter plaatse. De gewonde man is door ambulancemedewerkers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

- ADVERTENTIE -

De politie startte het onderzoek en hoorde getuigen. Rechercheurs onderzoeken onder andere de aanleiding van de steekpartij. In de omgeving van de Nieuwendijk en de Sarazijnstraat in Vlissingen werd sporenonderzoek gedaan.

Mensen die meer weten over het incident, of iets gezien of gehoord hebben van het incident zelf, worden verzocht contact op te nemen met de politie. In de binnenstad van Vlissingen is cameratoezicht. Deze beelden worden uiteraard betrokken in het rechercheonderzoek. De politie is echter ook nog op zoek naar camerabeelden die in de omgeving van de Nieuwendijk en de Sarazijnstraat zijn gemaakt rond het tijdstip van het steekincident, tussen 04.30 en 05.15 uur. Mogelijk staat daar waardevolle informatie op die de rechercheurs kan helpen bij het oplossen van deze zaak.

- ADVERTENTIE -