Gewonde man op straat in Vlissingen na melding schietpartij

De situatie kort na de eerste melding op de Lammensstraat. © Foto: Ronald
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is vanavond uitgerukt na een melding van een schietpartij in Vlissingen. Volgens getuigen zou er een man met een baksteen op het hoofd zijn geslagen.

Omstreeks 21.35 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een schietpartij op de Lammensstraat in Vlissingen. Volgens een woordvoerder van de politie troffen agenten ter plekke een licht gewonde man aan. De zegsvrouw van de politie laat weten dat er aanwijzingen zijn dat er daadwerkelijk een schietincident heeft plaatsgevonden.

- Advertentie -

Agenten hebben kort na de melding een buurtonderzoek gedaan. Ook was de straat afgezet met linten en werd een speurhond van de politie ingezet om sporen te zoeken.

Volgens een getuige zou het slachtoffer zijn geschopt en met een baksteen op het hoofd zijn geslagen waarbij veel bloed vrij kwam. Een ruzie zou de oorzaak van de geweldsuitbarsting zijn geweest.

De politie is nog op zoek naar de verdachte, waar overigens geen signalement van bekend is. Het slachtoffer is per ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De tactische recherche is een onderzoek gestart. Op een later moment zal van het slachtoffer een verklaring worden opgenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (27) gewond na steekincident Nieuwendijk Vlissingen
Volgend artikelSlachtoffer (33) incident Lammensstraat Vlissingen beschoten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.