Auto raakt van de weg en botst tegen lantaarnpaal

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een automobilist raakte vanmorgen van de weg en kwam, via een groenstrook, tot stilstand tegen een lantaarnpaal in het Vlissingse Wijenburg. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het ongeval vond plaats rond 11.00 uur in Wijenburg, een gedeelte van de Vlissingse wijk Bossenburg. Door onbekende oorzaak raakte een personenauto van de weg en kwam, via een groenstrook, tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

- ADVERTENTIE -

De bestuurster van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep vooral schade op een de rechtervoorzijde. De lantaarnpaal kwam door de klap behoorlijk scheef te staan. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onduidelijk.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!