Auto raakt van de weg en botst tegen lantaarnpaal

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een automobilist raakte vanmorgen van de weg en kwam, via een groenstrook, tot stilstand tegen een lantaarnpaal in het Vlissingse Wijenburg. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het ongeval vond plaats rond 11.00 uur in Wijenburg, een gedeelte van de Vlissingse wijk Bossenburg. Door onbekende oorzaak raakte een personenauto van de weg en kwam, via een groenstrook, tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

- Advertentie -

De bestuurster van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep vooral schade op een de rechtervoorzijde. De lantaarnpaal kwam door de klap behoorlijk scheef te staan. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onduidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelWoning volledig uitgebrand in Oost-Souburg
Volgend artikelMan (41) aangehouden na stelen elektriciteitskabels van bouwplaats
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.