Woning volledig uitgebrand in Oost-Souburg

Bij het blussen van de brand kwam veel rook vrij. © Foto: Conny den Heijer / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanmiddag brandde een woning in Oost-Souburg volledig uit. Tijdens de brand waren er geen mensen of dieren in de woning aanwezig.

De brand brak omstreeks 15.35 uur uit op de begane grond van een woning aan de Platanenstraat in Oost-Souburg. Al snel bleek het om een uitslaande brand te gaan. Hierdoor werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Uiteindelijk werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen opgeroepen.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland brandde de woning volledig uit. Op het moment dat de brand uitbrak, waren er geen mensen of dieren in de woning aanwezig.

Om 16.10 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Naastgelegen woningen werden door de brandweer gecontroleerd. Stichting Salvage is ingeschakeld om te assisteren bij het afhandelen van de schade.

- Advertentie -
Vorig artikelHond verjaagt mogelijke overvallers bij woning in Oost-Souburg
Volgend artikelAuto raakt van de weg en botst tegen lantaarnpaal
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.