Tweetal opgepakt voor inbraak in fietsenwinkel Koudekerke

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Agenten hielden vanmorgen vroeg in Vlissingen twee mannen aan vanwege een inbraak in een fietsenwinkel in Koudekerke.

Vanmorgen rond 06.45 uur werd er ingebroken in een fietsenwinkel in Koudekerke. De inbrekers gingen er met een elektrische fiets vandoor. Diverse mensen belden kort na de inbraak de politie omdat ze iets verdachts hoorden of zagen bij een fietsenwinkel aan het Dorpsplein in Koudekerke.

- Advertentie -

Mede dankzij de oplettendheid en betrokkenheid van deze getuigen, konden agenten binnen een half uur na de eerste melding de twee verdachten (25 en 41 jaar uit Vlissingen) aanhouden op de Gerbrandystraat in Vlissingen. Ook vonden ze daar de gestolen e-bike terug. Het tweetal zit voor verder onderzoek en verhoor vast.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij eenzijdig ongeval Scheldestraat
Volgend artikelScooterrijder gewond na botsing met personenauto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.