Politie rolt illegaal pokertoernooi op in Vlissingen na tip

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen nacht, na binnengekomen informatie een illegaal pokertoernooi opgerold. Twee personen werden aangehouden.

Recent kwam bij de politie informatie binnen dat in een woning aan de Vincent van Goghlaan in Vlissingen meerdere keren per week tijdens de nachtelijke uren zogenaamde cashgames worden georganiseerd. Dat is een variant van poker waarbij de fiches geen punten maar geld waard zijn. Bedrijfsmatig Poker spelen om geld mag in Nederland op grond van de Wet op de Kansspelen alleen in een Holland Casino.

- Advertentie -

De politie viel het pand afgelopen nacht om 00.20 uur binnen. Er waren elf personen aanwezig. Er stond een pokertafel met daarop kaarten en fiches van verschillende waarden. Aan de manier waarop de spullen lagen was duidelijk dat er op het moment van binnentreden een spel gespeeld werd. De bewoner en de vermeende organisator zijn aangehouden. Het gaat om mannen van 26 en 41 jaar uit Vlissingen. Er werd 4000 euro aan contant geld in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelBelg (23) rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding N254
Volgend artikelBrandweer blust brandje in prullenbak Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.