Auto rijdt voortuin in, bestuurder aangehouden

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenauto kwam vanavond tot stilstand in een voortuin van een woning. De bestuurder is volgens de politie aangehouden.

Het ongeval vond om iets over 19.15 uur plaats op de Paauwenburgweg. Door onbekende oorzaak raakte een personenauto via een verkeersremmer van de weg en kwam tot stilstand in een voortuin van een woning aan deze straat. In totaal werden drie voortuinen beschadigd.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie had de bestuurder de plaats van het ongeval verlaten. Agenten hielden hem later aan en bij controle bleek dat hij te veel had gedronken. Uit de auto heeft de politie verschillende goederen in beslag genomen. Ook zijn er getuigen gehoord die het voorval hebben zien gebeuren.

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. Dit was overigens nog een hele klus.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brandje in prullenbak Vlissingen
Volgend artikelPolitie onderzoekt overval in woning Bosjeslaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.