Dronken bestuurder ramt auto, rijbewijs is ingenomen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Zaterdag ramde een dronken bestuurder een geparkeerde auto in Vlissingen. Uit een afgenomen blaastest bleek dat de man onder invloed van alcohol verkeerde.

De politie kreeg gisteren een melding van een aanrijding op de Vredehoflaan in Vlissingen. “Bij een aanrijding wordt er altijd onderzoek gedaan naar drankgebruik. Het besturen van een voertuig terwijl je onder invloed van alcohol, drugs of bepaalde medicatie verkeert, is een misdrijf”, aldus de politie op Facebook.

- Advertentie -

De bestuurder blies maar liefst 1815 ug/l. De toegestane grens ligt op 220ug/l. Het rijbewijs van de man is dus ook ingevorderd. De officier van justitie zal de strafmaat bepalen.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond na botsing met bestelauto in Vlissingen
Volgend artikelMan steekt autobanden lek, politie zoekt getuigen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.