Vlissinger (33) gooit blikje frisdrank naar agent

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Een 33-jarige man uit Vlissingen is vannacht door agenten aangehouden. Hij gooide een blikje frisdrank naar een agent en vernielde hiermee een politieauto.

Bij de meldkamer kwam rond 00.35 uur vannacht een melding binnen dat een man op de Rembrandtlaan in Vlissingen een auto zou vernielen. Toen agenten aankwamen, was de man inmiddels weg en agenten maakten in de omgeving een zoekslag.

- Advertentie -

Op de President Rooseveltlaan zagen de dienders een persoon die voldeed aan het signalement. Een van de agenten stapte uit de politieauto en direct gooide de verdachte een blikje frisdrank in zijn richting. De diender weet het blikje te ontwijken maar het blikje raakt vervolgens wel de de ruit van de dienstauto waardoor deze is beschadigd.

Bij de arrestatie van de verdachte werd een stroomstootwapen ingezet. De verdachte is overgebracht naar een politiecel en zal worden verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelMelding van steekpartij in Vlissingen blijkt loos alarm
Volgend artikelPolitie arresteert verdachte van mishandeling
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.