Melding van steekpartij in Vlissingen blijkt loos alarm

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanmiddag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een melding van een steekincident aan de Paul Krugerstraat. Toen de politie ter plekke kwam, bleek er uiteindelijk sprake te zijn van loos alarm.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter uit Nijmegen werden rond 13.15 uur opgeroepen voor een melding van een steekpartij in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Nadat bleek dat de melding loos was, konden alle hulpdiensten weer terugkeren. De traumahelikopter is dan ook niet meer ter plaatse gekomen. Er is wel een man in een politieauto’s meegenomen. Een woordvoerster van de politie kon desgevraagd niet bevestigen of het om een aanhouding gaat en waarom de man is meegegaan.

- Advertentie -
Vorig artikelAgressieve man aangehouden op Bevrijdingsfestival Vlissingen
Volgend artikelVlissinger (33) gooit blikje frisdrank naar agent
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.