Traumahelikopter ingezet bij reanimatie Vlissingen

Omstanders schoten direct te hulp en hielden een laken omhoog om het zicht te ontnemen. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanmiddag is de Rotterdamse traumahelikopter ingezet voor een reanimatie in Vlissingen. De patiënt is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 15.40 uur ontstond er een medische noodsituatie op De Willem Ruysstraat in Vlissingen ter hoogte van de Paul Krugerstraat. Een vrouw werd op het fietspad parallel aan het Kanaal door Walcheren onwel en kwam ten val.

- Advertentie -

Meerdere ambulancevoertuigen, politie-eenheden en een voertuig van de brandweer werden ingezet. De brandweer plaatste schermen om het zicht voor voorbijgangers te ontnemen. De opgeroepen traumahelikopter was vrij snel ter plekke omdat deze al in Zeeland was voor een andere inzet. De helikopter landde op de hoek van de Singel en De Willem Ruysstraat.

Na lange behandeling in de ambulance, werd de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter vertrok even later weer richting het ADRZ in Goes om de arts op te halen die in de ambulance is meegereden. Over de toestand van de vrouw is niets bekend.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Vorig artikelFile door ongeval A58 bij afrit Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer blust containerbrand Jordaenslaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.