Auto raakt door onbekende oorzaak te water bij rotonde Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanmiddag raakte een auto door onbekende oorzaak te water bij de rotonde op de Sloeweg in Vlissingen. Eén persoon is door ambulancemedewerkers nagekeken.

Rond 15.00 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer dat er een auto te water was geraakt nabij de Sloeweg en de afslag naar de Hercules Segherslaan in Vlissingen. Via de berm reed de bestuurder in het water en kwam tot stilstand in een sloot voor een verzekeringskantoor. Passanten schoten direct te hulp.

- Advertentie -

Een ambulanceteam heeft de bestuurster van het voertuig nagekeken. Zij is met de ambulance weggebracht. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig uit het water te halen. Het overige verkeer ondervond nauwelijks hinder van het ongeval.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser gewond bij aanrijding op Badhuisstraat
Volgend artikelDouane onderschept 600 kilo cocaïne in Vlissingen-Oost
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.