Buitenbrand in achtertuin Mondriaanplantsoen Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanmiddag zijn de hulpdiensten ingezet voor een buitenbrand in een achtertuin van een woning in Vlissingen. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Tegen 15.30 uur werd de beroepsbrandweer uit Middelburg met spoed opgeroepen voor een buitenbrand aan het Mondriaanplantsoen in Vlissingen. Ter plekke bleek het om een buitenbrand te gaan in de achtertuin van een woning in die straat.

- Advertentie -

Omdat de kans bestond op overslag van het vuur, was haast geboden. Uiteindelijk was het vuur vrij snel geblust. Wel heeft de brandweer middels een hooivork nog wat sloopwerkzaamheden uitgevoerd om zo de eventuele kleine vuurhaarden te kunnen blussen.

Wat er precies in brand heeft gestaan is, net als de oorzaak, onduidelijk. Na ongeveer 45 minuten kon de brandweer weer terugkeren naar de post aan de Stromenweg in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brand op Veiligheidscentrum Zeeland
Volgend artikelKop-staartbotsing A58 Oost-Souburg: één lichtgewonde
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.