Bedrijfsbus vliegt in brand na botsing tegen boom in Vlissingen

Het busje reed twee bomen omver en kwam tegen de derde tot stilstand. © Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanmorgen botste een bedrijfsbusje tegen een boom op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen. Het voertuig vloog daarna in brand.

De melding van het eenzijdige ongeval kwam rond 07.30 uur binnen. De bestuurder van het bedrijfsbusje had twee bomen omver gereden. Het voertuig kwam tegen een derde boom tot stilstand. Het voorval gebeurde op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de Gildeweg in Vlissingen.

- Advertentie -

Omdat de auto ook in brand zou staan, werd ook de brandweer uit Oost-Souburg opgeroepen. Na controle door de ambulancedienst bleek geen van de inzittenden gewond te zijn geraakt. De brandweer heeft de omver gereden bomen in stukken gezaagd en in de berm gelegd. Het zwaarbeschadigde busje is door een bergingsbedrijf geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelTreinconductrice mishandeld, verdachte aangehouden
Volgend artikelHandhaving van gemeente treft vuurwerk aan en laat het vernietigen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.