Politie sust vechtpartij bij bioscoop Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Gisteravond hebben politieagenten een vechtpartij gesust bij de bioscoop in Vlissingen. Een medewerker van de bioscoop zou bij de vechtpartij betrokken zijn geraakt.

Omstreeks 22.30 uur ontstond er een vechtpartij bij de bioscoop in Vlissingen. De vlam sloeg in de pan nadat een groep jongeren door medewerkers van de bioscoop uit het pand waren gezet omdat ze luidruchtig en vervelend gedrag vertoonden. Volgens een omstander ontstond er vervolgens buiten een vechtpartij tussen de jongeren en een medewerker.

- Advertentie -

Meerdere eenheden van de politie kwamen met spoed ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. Volgens een woordvoerder van de politie is er niemand aangehouden. Wel kreeg een van de jongeren een proces-verbaal, waarvoor is onduidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie gaat sonar inzetten bij zoektocht naar vermiste zwemmer Vlissingen
Volgend artikelWinkeldief (39) bespuugt supermarktmedewerker in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.