Melding steekpartij Glacisstraat Vlissingen blijkt vechtpartij

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Dinsdagavond kreeg de politie een melding van een steekpartij die ter plekke een vechtpartij bleek te zijn. Eén persoon is buiten door de politie aangehouden.

De woning waar de steekpartij zou hebben plaatsgevonden bevond zich op de hoek met de Van Dishoeckstraat. Meerdere eenheden van de politie en een ambulanceteam werden met spoed ter plekke gestuurd.

- Advertentie -

Toen agenten ter plekke kwamen en de woning binnen gingen, sprong er een man uit het raam op de begane grond. De man werd direct door een motoragent aangehouden. Volgens omstanders zou een andere man met een mes onder zijn arm zijn gevlucht in de richting van de Rooie Buurt. De politie wist om wie het zou gaan en heeft in die omgeving ook een zoekslag gemaakt. Even later werd de man met het mes, dankzij tips, aangehouden op de Boulevard.

Volgens een woordvoerder van de politie is de man met het mes aangehouden inzake wapenbezit. Het slachtoffer van de vechtpartij wilde geen aangifte doen. Hij bleek niet te zijn gestoken.

- Advertentie -
Vorig artikelWinkeldief (39) bespuugt supermarktmedewerker in Oost-Souburg
Volgend artikelDouane vindt 16 miljoen euro aan drugs in haven Vlissingen-Oost
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.