Gewonde bij kettingbotsing tussen vier auto’s in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Aan het einde van de middag raakte een bijrijdster van een personenauto gewond na een kettingbotsing in Vlissingen. Bij het ongeval raakte vier auto’s betrokken.

De botsing vond even voor 18.00 uur plaats op de Nieuwe Vlissingseweg en de kruising met de Sloeweg nabij de Gildeweg in Vlissingen. Bergingsbedrijf Kuzee was toevallig in de buurt en verleende direct eerste hulp.

- Advertentie -

In totaal werden drie betrokkenen door een ambulanceteam nagekeken. Een van de drie, de bijrijdster van de voorste auto, is zonder spoed met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie onderwierp alle bestuurders aan een blaastest. Geen van de bestuurders bleek teveel te hebben gedronken. Kuzee strooide zand op het wegdek om gelekte vloeistof op te kunnen ruimen. Het achterste voertuig is door het bergingsbedrijf geborgen. De andere bestuurders konden na het invullen van de schadeformulieren, zelfstandig vertrekken.

- Advertentie -
Vorig artikelDouane onderschept 496 kilo cocaïne en 16 kilo hasj
Volgend artikelGroep mannen op de vuist bij woning: één persoon naar het ziekenhuis
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.