Ongeval veroorzaakt door verkeersruzie, bestuurders onder invloed

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Als gevolg van een verkeersruzie tussen twee autobestuurders is gisteren aan het einde van de middag een ongeval ontstaan. Eén auto kwam tot stilstand in een sloot. Volgens de politie waren beide bestuurders onder invloed van drugs.

Rond 16.45 uur vond het ongeval plaats op kruising van de Hercules Segherslaan en de Govert Flincklaan in Vlissingen. Eén van de voertuigen kwam in een sloot tot stilstand, de ander tegen ene reclamebord.

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerder is de oorzaak van het ongeval een verkeersruzie. Uit een speekseltest zou zijn gebleken dat beide mannen onder invloed waren van drugs. Agenten hebben de bestuurders (32- en een 53-jarige Vlissinger) meegenomen naar het bureau voor een bloedtest. De zegsman van de politie kon niet bevestigen dat beide bestuurders ook echt zijn aangehouden.

Een bergingsbedrijf heeft de twee auto’s weggetakeld. Tegen 17.30 uur was de weg weer vrij voor het overige verkeer. De politie onderzoekt momenteel de zaak om te achterhalen wat er precies is misgegaan.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt autobestuurder mee na botsing op parkeerterrein
Volgend artikelStroomstootwapen ingezet bij arrestatie vernieler
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.