Politie neemt autobestuurder mee na botsing op parkeerterrein

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De politie heeft vanavond een man overgebracht naar het bureau na een botsing op het parkeerterrein bij de Lidl aan de Mercuriusweg. Een fietsend kind raakte lichtgewond.

De man bestuurde een auto met Pools kenteken en kwam in botsing met een fiets bij de opening in het hek tussen de parkeerterreinen van Lidl en Jumbo. Rechtsonder in de voorruit ontstond een flinke buts. Op de fiets zat een minderjarige jongen, alleen of met zijn vader, de jongen werd langdurig verzorgd in de toegesnelde ambulance.

- Advertentie -

Dat een bestuurder na een ongeval meegenomen wordt naar het bureau, betekent meestal dat een blaas- of speekseltest aanleiding geeft tot aanvullend onderzoek. De politie heeft niet meegedeeld of dat ook vanavond het geval was.

Aanvankelijk was alleen de vader van de gewonde jongen aanwezig, later kwam ook de moeder aangelopen. De ouders mochten hun zoon meenemen. Wel kregen ze van de ambulancemedewerkers het advies meteen hulp in te roepen als het kind bijvoorbeeld plotseling zou overgeven.

- Advertentie -
Vorig artikelGroep mannen op de vuist bij woning: één persoon naar het ziekenhuis
Volgend artikelOngeval veroorzaakt door verkeersruzie, bestuurders onder invloed
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).