Vrouw (38) zonder rijbewijs veroorzaakt eenzijdig ongeval

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Vanmorgen vond er op de Koningsweg in Vlissingen een eenzijdig ongeval plaats met een personenauto plaats. De bestuurster van het voertuig is volgens een politiewoordvoerster niet in het bezit van een rijbewijs.

Omstreeks 08.10 uur reed de 38-jarige bestuurster uit Vlissingen tegen een boom/lantaarnpaal en kwam tegen een metalen hekwerk tot stilstand. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer werd met spoed opgeroepen.

- Advertentie -

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. Volgens een politiewoordvoerster is de vrouw niet in het bezit van een rijbewijs. Een bergingsbedrijf heeft de kapotte wagen afgesleept. Tijdens het ongeval is de weg volledig afgesloten geweest. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid door de politie. De vrouw raakte niet gewond.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor kortsluiting in sporthal
Volgend artikelPolitie ontdekt net op tijd gestolen auto’s op vrachtschip
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.