Brandweer rukt uit voor kortsluiting in sporthal

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanavond is de brandweer uitgerukt voor kortsluiting in de led-verlichting van sporthal Baskensburg in Vlissingen. Volgens de meldster woedde er korte tijd brand.

Rond 18.35 uur werd er melding gemaakt van brand in een bijgebouw van sporthal Baskensburg aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen. De meldkamer stuurde de tankautospuit van de vrijwillige brandweer uit Vlissingen met spoed ter plaatse.

- Advertentie -

Een vrouw was in een zaal links van de zij-ingang aan het stofzuigen toen ze plots een knal hoorde. Boven de led-verlichting aan het plafond zag de schoonmaakster vuur. Direct werd 112 gebeld.

Bij aankomst van de brandweer was het vuur al gedoofd. Na een korte inspectie door de brandweer bleek dat blussen niet meer noodzakelijk was. Alle nooddeuren werden opengezet om de brandlucht te verwijderen. De brandweer heeft geadviseerd om de verlichting te vervangen.

- Advertentie -
Vorig artikelZwaargewonde bij ongeval tussen twee fietsers in Vlissingen
Volgend artikelVrouw (38) zonder rijbewijs veroorzaakt eenzijdig ongeval
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.