Brandweer ingezet vanwege loshangende tak

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De vrijwillige brandweer uit Vlissingen is vanavond ingezet voor een tak die als gevolg van de harde wind los was komen te hangen. Ook aan de Grote Abeele werd de brandweer ingezet.

De melding van de loshangende tak kwam rond 18.35 uur binnen bij de meldkamer. Deze stuurde de tankautospuit en de hoogwerker van de brandweer zonder spoed ter plekke.

- Advertentie -

De boom waar de desbetreffende tak aan los bungelde, bevond zich op de Bachlaan nabij de kruising met de Chopinlaan. De brandweer zette de weg en het naastgelegen fietspad af om zo veilig de tak te kunnen verwijderen.

Binnen 30 minuten was de klus geklaard en kon de brandweer weer terugkeren naar de post. Rond 18.00 uur werd er ook melding gemaakt van stormschade aan de Grote Abeele. Hier ging de ladderwagen van de brandweer uit Middelburg ter plaatse.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweerduikers halen fiets uit Kanaal door Walcheren bij West-Souburg
Volgend artikelKind gewond bij aanrijding met auto in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.