Brandweerduikers halen fiets uit Kanaal door Walcheren bij West-Souburg

Foto: © Brandweer Middelburg Stromenweg
- Advertentie -

Vannacht zijn de hulpdiensten ingezet voor een melding van een persoon te water in het Kanaal door Walcheren. Na onderzoek bleek enkel een fiets in het water te liggen.

Omstreeks 01.30 uur kwam er bij de meldkamer een verontrustend telefoontje binnen van iemand die een fiets zag liggen in het water van het Kanaal door Walcheren aan het Jaagpad bij West-Souburg. De lichten van de fiets waren op dat moment nog aan.

- Advertentie -

twee tankautospuiten, een ladderwagen, een duikteam verschillende politie-eenheden en een ambulanceteam werden met spoed opgeroepen. Een drietal duikers is direct het water in gegaan om te onderzoeken of er nog iemand in het water lag. Dit bleek niet het geval te zijn.

De brandweerduikers hebben de fiets uit het water gehaald. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was het rijwiel op slot. “Het is daarom niet aannemelijk dat iemand met de fiets te water is geraakt”, aldus een woordvoerder.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee doden bij verkeersongeluk Sloeweg-Noord (N254)
Volgend artikelBrandweer ingezet vanwege loshangende tak
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!