Fietsster gewond na aanrijding met auto, bestuurder gaat er vandoor

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Gisteravond is een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto in Vlissingen. De automobilist is, nadat hij het slachtoffer voor zijn auto had weggehaald, gevlucht. De politie weet wie de man is en start een onderzoek.

Omstreeks 20.10 uur vond het ongeval plaats op de kruising van de Rembrantlaan met de Hogeweg in Vlissingen. Hier kwam een fietsster in botsing met een personenauto. Volgens een politiewoordvoerder is de bestuurder er vandoor gegaan nadat hij het meisje voor zijn auto had weggehaald. Het meisje verklaarde aan de politie dat de man naar drank rook. De politie gaat er daarom vanuit dat de man onder invloed reed ten tijde van het ongeval.

- Advertentie -

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. “Doordat het kenteken van de auto bij ons bekend is, hebben we een idee wie de bestuurder is. We zijn dan ook een onderzoek gestart”, aldus politiewoordvoerder Eric Passchier.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto volledig uitgebrand op Zwaanweg Koudekerke
Volgend artikelFietsster loopt hoofdwond op na botsing met auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.