Scooterrijdster lichtgewond bij ongeval Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een scooterrijdster is aan het begin van de middag lichtgewond geraakt bij een ongeval in Vlissingen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond om 12.20 uur plaats op de kruising van de Badhuistraat met de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Een scooterrijder kwam hier door onbekende oorzaak ten val en raakte gewond. Meerdere politie-eenheden en een ambulance, welke na 15 minuten met spoed ter plekke kwam, werden opgeroepen.

- Advertentie -

Volgens de politie liep het 44-jarige slachtoffer uit Vlissingen onder andere letsel op aan haar ribben. Het was een eenzijdig ongeval, er waren dus geen andere bestuurders bij betrokken. Of de vrouw naar het ziekenhuis is gebracht, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brandende scooter en bushokje Oost-Souburg
Volgend artikelGewonde bij keukenbrand in bovenwoning centrum Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.