Auto uitgebrand in Oost-Souburg, geen gewonden

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een personenauto is donderdag aan het einde van de middag uitgebrand in Oost-Souburg. Het voertuig brandde uit vlakbij het station Vlissingen-Souburg. Niemand raakte gewond.

Rond 16.50 uur werd de brand autobrand gemeld vanaf de Spoorstraat in Oost-Souburg. Het voertuig stond tijdens de brand in een parkeervak naast het station in diezelfde straat.

- Advertentie -

De beroepsbrandweer uit Middelburg werd met spoed opgeroepen. Bij aankomst stond de auto al grotendeels in brand, er kwam flink wat rook vrij. De oorzaak van de brand zou mogelijk een technisch mankement aan de auto zijn geweest. Tegen 18.00 uur werd het voertuig door een auto-oplegger meegenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelEOD laat zeemijn ontploffen voor Walcherse kust
Volgend artikelBrandweer blust uitslaande brand in schuurtje Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.